Har du någonsin undrat, vad är de dyraste klockorna i världen? Här kommer jag att berätta om 10 av de mest expansiva klockorna. Det finns många invecklade detaljer i miljoner dollarsklockor som dyra stenar, diamanter och ädelstenar som är uppskattade i dem som pratar om sina priser. Dessa klockor har komplicerade mekanismer inuti som gör att tiden berättar så exakt som det kunde vara. Vissa är utrustade med tourbillion, en invecklad mekanism som motverkar gravitationens effekter.

Här är topp 10 dyraste klockorna i världen.

10. Breguet Fickur 1970 BA / 12 – $ 734,000

Den 18-karat guld väldigt snygga fickuret. Den är handgraverad och har ett silver ansikte av utsökt utförande. En säker klockkedja kallas efter att du har handlat en gammal klocka för den här delen.

9. Blancpain 1735 Grande Complication – $ 800,000

Blancpain 1735 Grande Complication är en ganska cool klocka att bära runt. Väskan är tillverkad av platina, och klockremmen är gjord av krokodilhud. Motordelarna är gjorda av 740 delar handgjorda delar och komponenter. Därför är det en av de mest komplicerade armbandsur som någonsin gjorts i världen.

8. Louis Moinet Magistralis – $ 860,000

Magistralis är ett majestätiskt unikt stycke och Grande Complication. Den här anmärkningsvärda stilfulla manens klocka innehåller en äkta meteorit som hittades på månen. När du har handlat i din gamla klocka för detta kommer du inte ha någon ursäkt för vilken dag på året det är som det har en evig kalendermekanism.

7. Hublot Black Caviar Bang – 1 miljon dollar

Hublots svart kaviarklocka var en rubbning när det kom ut 2009. det har länge sedan höjt baren. Men denna armbandsur, täckt av 501 baguette-cut svarta diamanter och 18-karat vitguld är ett klassiskt, överraskande diskret stycke.

6. Chopard Super Ice Cube. 1,1 miljoner dollar

Denna schweiziska klockan har 60 karat diamanter skuren i perfekt kuber. Denna lyxiga klocka och armband är vattentålig till 100 meter och är även resistent mot repor. Vilken kvinna vill inte ha sin gamla klocka handlas för denna vackra diamantklocka?

5. Patek Philippe Sky Moon Tourbillon. $ 1,3 miljoner.

Den mest komplexa armbandsuren någonsin gjord av Patek Phillipe. Det har natthimlen på ena sidan som har precision som är helt egen. Framsidan är också komplex med datum och månfaser. Detta är en fantastisk klocka och en modern konst.

4. Vacheron Constatin Tour de I’lle. 1,5 miljoner dollar

Tour de I’lle är en komplicerad armbandsur tillverkad av den schweiziska tillverkaren Vacheron Constantin. Det släpptes 2005 för att fira tillverkarens 250-årsjubileum. Denna 18 karat guldklocka har ett blått safir-reflekterande glas. Det är en tvåsidig klocka som är definitivt värt att handlas för.

3. Patek Philippe Platinum World Time. 4 miljoner dollar

Platinum World Tid skapad av Patek Philippe såldes på auktion för över USD 4 miljoner USD 2002. Det antas att endast en skapades och den var den dyraste armbandsuren i världen. Denna klocka vindar sig och du hittar tiden överallt i världen. Denna klocka har en mängd olika finish att välja mellan, gul, vit och roseguld och platina för den kräsna köparen.

2. Patek Philippe Super Komplikation. 11 miljoner dollar

Den 18-karat guldfickur som Patek Philippe gjorde för banker Henry Graves Jr. 1933 krävde fem år att designa och bygga. Det innehöll 24 komplikationer, eller mekaniska egenskaper utöver grundläggande tidsåtgärder, inklusive en annan kronologisk funktion för varje timme på dagen. Det var den mest komplicerade klockan som någonsin skapats och den dyraste klockan som någonsin såldes på auktion.

1. Chopard 210 karat. 26 miljoner dollar

Detta mästerverk är så dyrt att det inte finns något noteringspris. Med sin 201 karat av färgade diamanter ser klockan ut som ett armband. Det är en spektakulär smycke först och en timepiece sekund. Denna klocka är vacker och enkel tidbit som ser ut som om den är omgiven av blommor.